erkend
 

betere schilder

Wallet Schilderwerken dé betere schilder van Amersfoort

Kies voor zekerheid en kwaliteit

Uw huis is uw kostbaarste bezit (nou ja, bijna dan), daar moeten we dus zuinig op zijn! Bij het zoeken naar een schilder kiest u dus automatisch een vakman met hart voor uw huis. Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie. Twijfel dus niet langer en vraag snel een offerte aan bij uw erkend Betere Schilder!

U wilt toch ook de zekerheid van een perfect verzorgde woning?

Uw huis is, al met al, toch uw appeltje voor de dorst nietwaar?
Een erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen, zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijke, vertrouwde vakschilder. 
Een erkend Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens duidelijke en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf. 

Een Betere Schilder weet als geen ander dat u het belangrijk vindt dat alles er weer als nieuw uit ziet. Erkend Betere Schilders zijn gediplomeerde vakschilders die kwaliteit van zichzelf eisen en u garantie en zekerheid bieden. Iemand aan wie u met een gerust hart de sleutels kunt overdragen!

Consumentenbond:

“Kiest u voor zekerheid, kies een Erkend Betere Schilder!”

Welke voordelen hebt u?

Een goed onderhouden huis met glanzend schilderwerk blijft meer waard!

Waarom zou u dan het risico lopen dat uw schilderwerk verkeerd wordt aangebracht of zelfs na enkele maanden al begint af te bladderen? 
Als u in zee gaat met een erkend Betere Schilder bent u zeker van vakwerk, een uitstekende service, een uitgebreide klachtenbemiddeling én een jarenlange garantie.

Voorkom achterstallig onderhoud

Voorkom verkleuring en scheuren in uw schilderwerk, afgebladderd schilderwerk of zelfs houtrot en kies voor een erkend kwaliteitsbedrijf. Immers, met vakkundig onderhoud, uitgevoerd door een erkend Betere Schilder, weet u zeker dat uw huis er de komende jaren weer perfect verzorgd uitziet. 

Neem contact op:
T 033-2588668

M 06-45690888

E info@walletschilderwerken.nl

Wallet Schilderwerken
Valutaboulevard 21
3825 BS Amersfoort
KvK Gooi- en Eemland 24301468