Particuliere woning in Huizen

Het houtwerk van deze vrijstaande woning in Huizen werd in samenwerking met MBC Schilderwerken voorzien van een lakverf op basis van hoogglans alkyd standolie. De hoogglans lakverf geeft naast een diepe bolle glans een uitstekende buitenbestendigheid waardoor het houtwerk weer jaren mee kan.

Particuliere woning in Amersfoort (Vathorst)

Buitenzijde in 2017 door Wallet Schilderwerken geschilderd.

Particuliere woning in Amersfoort (Nieuwland)

Wallet Schilderwerken heeft in samenwerking met MCB Schilderwerken de buitenzijde van deze particuliere woning in 2018 geheel geschilderd. 

Particuliere woning in Amersfoort (Zielhorst)

Deze binnenzijde van deze particuliere woning werd in 2018 i.s.m. Ter Veer Stucadors geheel gestuct en gesausd door Wallet Schilderwerken.

Particuliere woonboerderij Amersfoort (Vathorst)

Deze woonboerderij uit 1906 is geschilderd met de Sigma Authentieke verf o.a. in de kleur Amsterdams Grachten Groen.

Naast dat het hoofddoel van het schilderen natuurlijk het beschermen van het houtwerk is, hebben vele verfkleuren een rijke traditie en zijn hierdoor van historische waarde. 

Particuliere woning in Amersfoort (Vathorst)

Buitenzijde in 2017 door Wallet Schilderwerken geschilderd.

Voormalig klooster in Leusden

Buitenzijde in 2017 door Wallet Schilderwerken geschilderd. Naast het houtwerk dat geschilderd werd met Sigma S2U Allure Gloss, werd eveneens het metselwerk onderhanden genomen. Dit werd gedaan met Sigma Façade Topcoat Satin. Deze duurzame gevelverf biedt bescherming voor jaren en geeft een volle uitstraling.

Particuliere woningen Amersfoort (Vathorst)

Het houtwerk aan de buitenzijde van deze woning werd geschilderd met Sigma Schakelverf Semi-Gloss, deze half glanzende verf is met name geschikt voor meer jaren schilderwerk. Veiligheidshalve wordt het schilderonderhoud van de voorzijde van de topverdieping van deze woningen met een hoogwerker uitgevoerd. 

Particuliere woning Amersfoort (Vathorst)

Het buiten schilderwerk van deze woning is geschilderd met halfglanzende kwaliteits Sigma Schakelverf Semi Gloss.

Mede door de uitstekende vloeiing en hechting op de ondergrond is dit een uitstekende keuze voor meerjarensysteem voor buiten. 

Particuliere woning Amersfoort

Het schilderwerk buiten van deze woning is geschilderd met duurzame lak van Trimetal waardoor het houtwerk van deze woning er weer jaren tegen kan.

Particuliere woning Amersfoort (Vathorst)

De gehele binnenzijde van deze bijzondere woning in Vathorst is gedaan met Sigmatex Superlatex Matt. Sigmatex Superlatex Matt is een hoogwaardige latex met een hoog kwalitatieve uitstraling. 

Particuliere woning Hooglanderveen

Het houtwerk aan de binnenzijde van deze woning werd geschild met Sikkens Rubbol Satura* BL , deze geurarme, watergedragen en sneldrogende Rubbol BL Satura lak van Sikkens is een extreem mooie houtlakken voor binnen. Deze lak droogt zeer snel en geeft houtwerk een schitterend resultaat. Bovendien beschermt de PU Acrylaat tegen beschadigen. De wanden en plafonds (700 m2 zijn behandeld met Caparol Indeko Plus voor hoogwaardig schilderwerk op de binnenmuren en plafonds.

Particuliere woning Hooglanderveen 

Het gehele geveltimmerwerk van deze particuliere woning is voorbehandeld met Sikkens Rubbol Primer Plus, een Alkydhars grondverf voor buiten. Daarna is het geveltimmerwerk afgelakt met Sikkens Rubbol XD Gloss. Deze Sikkens verven zijn door de extreem lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk.

 

Particuliere woning Hooglanderveen 

De kozijnen van deze particuliere woning zijn behandeld met een transparante hoogglans beits op basis van alkydhars van Veveo. Deze beits geeft naast zijn vochtregulerende houtbescherming voor buiten en waterafstotende laag.

De rabatdelen zijn behandeld met Olympic stain een transparante aflak voor hout. Olympic Water Repellent Oil Stain is een diep in het hout doordringende lijnzaadolieformule die o.a. een waterafstotend component bevat welke het hout beschermt tegen waterschade (Waterguard® Water-proofing protection) en een middel dat bescherming biedt tegen schade veroorzaakt door zonlicht (Sun Block®U.V. Protection). Deze unieke lijnzaadolieformule in combinatie met een zeer hoog percentage pigmenten zorgt voor een optimale en onderhoudsvriendelijke afwerking van uw hout.

Particuliere woning Zwijndrecht 

De rabatdelen zijn behandeld met Jotun Treolje. Deze olie op basis van Chinese houtolie en lijnzaadolie heeft een waterafstotende werking waardoor het houtwerk er weer jaren tegen kan.De kozijnen zijn behandeld met Trimaxx Gloss. De hoge prestatie lak is uitstekend geschikt voor ramen en deuren met een maximaal behoud van glans en kleur.

Particuliere vrijstaande woning Blokzijl

Alle draaiende delen en kozijnen zijn behandeld met Sikkens SB. Deze gesiliconiseerde alkydhars hoogglanslak garandeert een lange levensduur en is bij uitstek geschikt voor onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk.

Particuliere woning Amsterdam

De deuren, draaiende delen en kozijnen zijn behandeld met Trimaxx Gloss. De hoge prestatie lak is uitstekend geschikt voor ramen en deuren met een maximaal behoud van glans en kleur.

Particuliere woning Amersfoort (Nimmerdor)

Dit huis wordt onderhouden met het meerjaren schilderonder-houdsplan van Wallet Schilderwerken. Dit plan voorziet in het onderhoud aan uw woning over een periode van 10 jaar, waarbij de werkzaamheden over deze periode in 4 objectdelen uitgevoerd worden. 

Neem contact op:
T 033-2588668

M 06-45690888

E info@walletschilderwerken.nl

Wallet Schilderwerken
Valutaboulevard 21
3825 BS Amersfoort
KvK Gooi- en Eemland 24301468

IMG_6954