Meerjaren onderhoudsplan

Rekenmachine

Goed onderhouden woning behoudt zijn waarde

Het meerjarenplan onderhoudsplan voorziet in het onderhoud aan uw (bedrijfs)pand over een periode van 10 jaar, waarbij de werkzaamheden over deze periode uitgevoerd worden. 

 

Regelmatig onderhoud is daarom enorm belangrijk. Met het meerjarenplan onderhoudsplan hebt u het gemak en de rust van een perfect onderhouden woning, voor maar liefst 10 jaar lang! 

Uw huis blijft in perfecte conditie

Regelmatig onderhoud is enorm belangrijk. Met behulp van ons meerjarenplan wordt er élk jaar bekeken of en waar uw woning onderhoud nodig heeft. Dit biedt u een duurzamere oplossing dan traditioneel onderhoud. 

Hoe werkt het?

De erkend Betere Schilder inspecteert uw woning en maakt een offerte op. Na volledige acceptatie hiervan zet de schilder uw huis van top tot teen stralend in de verf. Daarna worden er ieder jaar werkzaamheden uitgevoerd zoals een inspectie, onderhoud of (her) schilderbeurt. Op die manier blijft uw woning tien jaar lang fris, fraai en in topconditie.

 

Voordelen van het meerjarenplan onderhoudsplan 

Het kan voordelig zijn om uw huis of bedrijfspand te onderhouden met het meerjarenplan onderhoudsplan. Dit betekent dat u 10 jaar lang geen omkijken heeft naar binnen- en buitenschilderwerk. 

Waarde ontwikkeling woning

Een perfect onderhouden huis is meer waard en verlengt de levensduur van uw woning. Uw erkend Betere Schilder gaat graag voor u aan de slag om uw huis in topkwaliteit te houden. Op die manier blijft uw huis voor jaren in topconditie.

 

Garantie & controle 
Wallet Schilderwerken biedt u de garantie dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitseisen en door de beste vakmensen. Het onderhoudsabonnement is helder, er wordt gegarandeerd professioneel werk afgeleverd. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in onderhoud van bedrijfspanden en particulieren woningen, bekijk enkele van onze projecten

Binnenwerk

Bij Wallet Schilderwerken kunt u terecht voor veel verschillende soorten muur afwerking. 

Buitenwerk

Kies voor een hele andere kleurstelling of gewoon voor een opfrisbeurt!

Meerjarenplan

Met een onderhoudsplan heeft u geen omkijken meer naar huis, wij nemen alles uithanden.

Winterschilder

Ga voorbereid de winter in en bescherm uw huis tegen de invloeden van de winter.