top of page

Onze diensten maken jouw huis nog mooier

Binnen schilderwerk

Een huis is een plek waar u zich thuis moet voelen, daarom vinden wij binnenschilderwerk belangrijk. Niet alleen het houtwerk maar ook de wanden en plafonds hebben regelmatig onderhoud nodig. Wij denken graag met u mee over kleuren en materialen, zodat u verzekerd bent van een professioneel resultaat.

IMG_9546_0,5x.jpg
Binnen schilderwerk
IMG_4088.heic

Buiten schilderwerk

Zorg dat uw woning in elk seizoen beschermd is tegen de invloeden van het weer. Elk seizoen heeft uw woning veel te verduren. De zon kan bijvoorbeeld flinke schade aan uw schilderwerk aanrichten als u niet de juiste materialen kiest. Wallet Schilderwerken werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen om elke woning zo goed én zo lang mogelijk te beschermen. Onze schilders hebben ervaring met het werken in verschillende weersomstandigheden. Zo garanderen wij u in alle seizoenen vakwerk.

Buiten Schilderwerk

Onderhoudsplan

Goed onderhouden woning behoudt zijn waarde

Het meerjarenplan onderhoudsplan voorziet in het onderhoud aan uw (bedrijfs)pand over een periode van 10 jaar, waarbij de werkzaamheden over deze periode uitgevoerd worden. 

 

Regelmatig onderhoud is daarom enorm belangrijk. Met het meerjarenplan onderhoudsplan hebt u het gemak en de rust van een perfect onderhouden woning, voor maar liefst 10 jaar lang! 

Buiten schilderwerk Amersfoort
Onderhoudsplan
Buiten Schilderwerk Amersfoort

Winterschilder

De winter is een uitermate geschikte periode om uw binnenschilderwerk op te frissen of te vervangen. Profiteer van aantrekkelijke korting op binnenschilderwerk in deze periode en vraag een vrijblijvende offerte!

Winterschilder

Duurzaam onderhoud

Een perfect onderhouden huis is meer waard en verlengt de levensduur van uw woning. Uw erkend Betere Schilder gaat graag voor u aan de slag om uw huis in topkwaliteit te houden. Op die manier blijft uw huis voor jaren in topconditie.

Buiten schilderwerk Amersfoort Vathorst
Duurzaam onderhoud
binnenwerk_0,5x.png

Kleuradvies

Onze schilders geven kleur aan uw woning, welke kleur bepaalt u zelf maar wij denken graag met u mee. Voor buiten maar óók voor binnen. Graag adviseren wij u over de binnen én buiten kleuren voor uw (monumentale) pand, uiteraard geheel gratis bij opdrachtverstrekking. 

Kleuradvies

Glasvlies en behang

Glasvliesweefsel is een relatief onderhoudsvrije keuze en onderscheidend door een ruim en divers assortiment, leverbaar voor praktisch elke toepassing. Wij bieden verschillende kwaliteiten voor wand en plafond, decoratief, isolerend en geluiddempend en afgewerkt in een kleur naar keuze. Voor particulieren maar óók voor de zakelijke markt. De nieuwste decoratieve wandbekleding in glasweefsel en vlies (non-woven) geeft een geheel nieuwe dimensie aan stijlvol en elegant wonen.

IMG_8114 kopie.jpg
Glasvlies
Wallet Schilderwerken (1).jpg

Houtreparatie

Bij (te) laat onderhoud of slecht onderhoud van hout kan de kwaliteit van het hout achteruit gaan. Er kan zelfs houtrot ontstaan, met vervelende gevolgen zoals lekkage. Onze schilders zijn zeer kundig op het gebied van houtrot en kunnen houtrot in veel gevallen herstellen als nieuw.

Houtreparatie
bottom of page