top of page

De Betere Schilder

Een Betere Schilder voldoet aan strenge toelatingseisen en geeft opdrachtgevers de garantie dat ze gekozen hebben voor een echte vakman. Een vakman die trots is op zijn vak en gaat voor het beste resultaat. 

Kies voor zekerheid en kwaliteit

Een Betere Schilder voldoet aan een strenge kwaliteitsnormen, zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een betrouwbare vakschilder. Wij  verstreken voor aanvang van de werkzaamheden altijd een schriftelijke offerte en werken volgens duidelijke en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf. 

Erkend Betere Schilders zijn gediplomeerde vakschilders die kwaliteit van zichzelf eisen en u garantie en zekerheid bieden. Iemand aan wie u met een gerust hart de sleutels kunt overdragen!

IMG_1549 kopie.jpg
Wallet Schilderwerken.jpg

Kies voor onderhoud

Een goed onderhouden huis met glanzend schilderwerk blijft meer waard en voorkomt onverwachte kosten. Voorkom verkleuring en scheuren in uw schilderwerk, afgebladderd schilderwerk of zelfs houtrot en kies voor een erkend kwaliteitsbedrijf. Met vakkundig onderhoud, uitgevoerd door een erkend Betere Schilder, weet u zeker dat uw huis er de komende jaren perfect verzorgd uitziet. 

bottom of page