Binnenschilderwerk

Betere Schilder

De Erkend Betere Schilder is het keurmerk voor schilderend Nederland. Een erkend Betere Schilder voldoet aan strenge toelatingseisen en geeft opdrachtgevers de garantie dat ze gekozen hebben voor een echte vakman. Die trots is op zijn vak en gaat voor het beste resultaat. 

Kies voor zekerheid en kwaliteit

Uw huis is een kostbaar bezit, daar moeten we dus zuinig op zijn! Bij het zoeken naar een schilder kiest u dus automatisch een vakman met hart voor uw huis. Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie.

U wilt toch ook de zekerheid van een perfect verzorgde woning?
Een erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen, zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijke, vertrouwde vakschilder.  Een erkend Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, schriftelijke offerte en werkt volgens duidelijke en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf. 

Erkend Betere Schilders zijn gediplomeerde vakschilders die kwaliteit van zichzelf eisen en u garantie en zekerheid bieden. Iemand aan wie u met een gerust hart de sleutels kunt overdragen!

Welke voordelen hebt u?

Een goed onderhouden huis met glanzend schilderwerk blijft meer waard en voorkomt hoge onverwachte kosten. Waarom zou u dan het risico lopen dat uw schilderwerk verkeerd wordt aangebracht of zelfs na enkele maanden al begint af te bladderen? Voorkom verkleuring en scheuren in uw schilderwerk, afgebladderd schilderwerk of zelfs houtrot en kies voor een erkend kwaliteitsbedrijf. Immers, met vakkundig onderhoud, uitgevoerd door een erkend Betere Schilder, weet u zeker dat uw huis er de komende jaren weer perfect verzorgd uitziet.